Installatie in Bergen op Zoom

Aangezien we zelden in direct contact staan ​​met eindklanten, zijn het systeem en de installatie aan de klant verkocht via een van onze partners. Deze partner had ook de installatie van de installatie zelf opgedragen. Voor de klant betekende dit een volledig geassembleerde zonnestelselvrije woning.
"Ik ben zeer tevreden over de prestaties van de apparaten en ben vooral onder de indruk van uw snelle en competente service."
Dit zegt de eigenaar in Bergen op Zoom nu dat de fabriek bijna twee weken in bedrijf is geweest. Omdat alles goed verloopt en we meerdere keren contact hebben gehad om individuele optimalisaties te maken. Maar op zijn beurt.

Op 02.02.2017 vond de installatie van het hybride (PVT) zonnestelsel plaats. De PVT-zonnepanelen waren de dag ervoor al op het dak gemonteerd. En de voedingslijn van PVT-zonnepanelen was al verbonden met de omvormer die op de muur was gemonteerd. Koperen buizen voor de solaire vloeistof waren - zoals besproken - in het geheugen van het huis. Daar zou de benodigde apparatuur moeten worden opgezet. Vervolgens werden de twee warmtepomp-zonnepanelen geïnstalleerd door een lokale installateur. Een zonneboiler met 3,5 kW voor het warme water en de sterkere zonneboiler met 7,3 kW voor verwarming.

Zo zijn er nu twee zeer krachtige warmtepomp-zonneboilers, die volgens bewoners een uitzonderlijk verwarmingsvermogen bieden en naast de goed lopende verwarming en het verwarmde warm water aan alle verwachtingen voldoen. Een tevreden klant meer. Dus dat vinden we leuk.

You may also like...

Popular Posts